Kolla Byggnads AB – Byggföretag i Kungsbacka

Vi erbjuder professionellt och effektivt byggarbete, allt från snickarjobb till totalentreprenader.

Begär offert

Tjänster inom bygg & snickeri

Kolla Byggnads AB är ditt självklara val för bygg- och snickerijobb i Kungsbacka

Kolla Byggnads AB är ett team som genomför professionella och innovativa byggjobb i Kungsbacka med omnejd.

Vi har en lång erfarenhet inom branschen, men försöker ändå hålla oss nyskapande och unika genom att hålla koll på utvecklingen inom branschen. Oavsett om våra kunder vill ha klassisk design eller innovation, kan vi alltid hjälpa till.

Vi är glada och stolta över att ha så många återvändande kunder och samarbeten över lång tid. Kontakta oss gärna för referenser till tidigare arbeten, vi vill gärna att du också blir en av våra återvändande kunder.

Kommunikation

Kolla Byggnads AB är ett team av professionella entusiaster som brinner för att leverera ett bra arbete varje gång. Det gör vi genom att alltid säkerställa en personligt anpassad service med våra kunder, baserad på lyhördhet och god kommunikation.

Personlig service för bästa resultat

Referenser

Under åren har det blivit många byggjobb som vi är glada och stolta över. Vi har haft kontakt med många kunder som har varit vänliga nog att visa sin uppskattning för det jobb som vi har utfört. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om våra referenser till tidigare arbeten.

En lång och glädjefylld historia

Lokal förankring

Vi tror på en personligt anpassad service, djupt förankrad i det lokala samhället. Att vara en del av ”byn” är det som gör att vi kan knyta långa vänskapskontakter med våra kunder. Vi hoppas att du som ny kund ska bli en del av vår byggfamilj.

Vi bygger för framtiden