Kolla Byggnads AB – Byggföretag i Kungsbacka

Vi erbjuder professionellt och effektivt byggarbete, allt från snickarjobb till totalentreprenader.

Begär offert

Renovering & ombyggnationer

Kolla Byggnads AB är valet för dig som söker en byggmästare i Kungsbacka

Kolla Byggnads AB är en byggmästare i Kungsbacka som erbjuder ett brett utbud av tjänster inom byggsektorn.

Vi riktar oss till såväl privatpersoner som företag. Genom skräddarsydda tjänster anpassade efter varje specifik situation, kan du som kund alltid lita på att du får ett byggarbete av hög kvalitet med unika lösningar.

Nybyggnation

Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster för nybyggnation. Från mindre stugor, friggebodar eller andra skräddarsydda konstruktioner, till totalentreprenader för privathushåll, företag eller industri. Inget jobb är för stort eller för litet för oss.

Kontakta oss gärna om du har frågor och funderingar, så kan vi tillsammans diskutera och planera inför ditt drömprojekt.

Renovering

Vi genomför givetvis också alla typer av ombyggnationer och tillbyggnad. Är det dags för en ny altan? Behövs ett extra rum för tillskott i familjen? Eller så kanske det är dags för en köks- eller badrumsrenovering. Vår byggmästare hjälper dig från första planering till färdigt resultat och ser till att arbetet går smidigt, enligt planerna och att projektet håller sig på en lagom prisnivå.

Övriga tjänster

Förutom de vanliga nybyggnationerna och renoveringarna kan vi också erbjuda en rad andra tjänster inom byggsektorn. Vi kan hjälpa till med planering och rådgivning inför ett eget projekt. Vi kan hjälpa dig med en rad snickartjänster, samt målning och tapetsering vid nybygge eller renovering.